3 månader och Dop

Lördagen den 24 okt så blev Jamie 3 månader och då var det oxå dags för dop! Kan inte förstå hur tiden har gått så fort, ja menar 3 månader? Redan? Hon var ju nyfödd nyss! Det var tur att min mamma kunde komma upp och hjälpa mig att fixa till dopet. Vi var ändå 68 st, annars vet jag inte hur det hade gått.
Jamie var så snäll hela dopet och hon fick så fina paketer! Tack allihopa! =D


Benvärmare

Beställde hem lite kläder från H&M och hittade ett par jättesöta benvärmare som jag bara var tvungen att köpa :) och blev hon inte världens snyggaste eller !?
Mammas älskling!!

 

Första snön 091013

Imorse så kom Jimmy och väckte mig innan han åkte till jobbet och sa: Det är snö ute.
Jag trodde ju naturligtvis inte på han men gick upp och kollade ut, och visst var det snö ute. Helt vitt! Var bara tvungen att ta några kort och lägga ut på bloggen! ;)

Kl. 6.30Första skorna

Jag, Jamie och pappa Jimmy var på torget i lördags och hittade så fina skor till Jamie!! Var ju bara tvungen att köpa dom till henne :D
Efter torget så var vi på KaffePaus och fikade med min moster och mina kusiner. Riktigt mysigt var det!
Är dom inte dom sötaste!? :D


Blekinge

Jag och lilla Jamie åkte ner till Karlskrona i början av förra veckan för att hälsa på släkten. Jimmy var på kurs i Södertälje med jobbet, så då tänkte vi att vi åker ner till mormor och morfar :)
Jamie badade i ders bubbelbadkar med moster Felicia och jisses vad kul det va! Jamie plaskade som bara den och hade så kul, så nu måste vi också köpa hem ett badkar :) Vi har även varit och hälsat på gammelfarmor och hon blev så glad över att få träffa lillan!
Vi var och hälsde på moster Mariella och "farbror" Johan. Dom har köpt en ny lägenhet och den var jättefin, visst, allt är fortfarande inte upp packat men när det väl är färdigt så kommer det att bli toppen!!

Bad med moster Felicia


Lägenheten


Jamie & "farbror" JohanIdol

I tisdags kväll så tog vi en tripp till min moster och mina kusiner. Dom kollade på idol när vi kom och Ebba och Thea hade hämtat sin täcken och bara myste!
Jamie pratade så mycket med sin gammelmoster och Hilda var så söt.
Hon sa såhär till Jamie: "Hej. Hilda heter jag". Hur söt är hon inte då!? Sannas älskling!!


RSS 2.0