Dennis

Var och hälsade på ett par kompisar som har fått en liten pojk. 3 veckor är han och såååå söööt!!!


Grötdags

Gott med gröt men roligare att leka med den! :)
Gosedjurslådan

När Jamie lekte på golvet häromdan så ställde jag fram hennes låda med alla hennes gosedjur i. Hon blev så glad och bara tjöt av skratt! Hon kröp nästan in i lådan oxå.
Goaste ungen!!!! =DMatdags

Såhär kladdig blir man när man har ätit mat men lika söt ändå!! <3
Pappa och Jamie


Mina älsklingar!!! <3

Gunga

Jamie har gungat för första gången och hon tyckte det var så kul. Skrattade högt hela tiden!! Så nu blir det att åka in och köpa en gungställning till skruttan! :D
Grannflickan Emma. Det skiljer bara knappt 2 mån på Jamie och Emma.

Kräftgång

När jag och Jamie kom hem igen efter att ha hälsat på mamma och pappa så följde mella med oss. Hon skulle träffa ett par kompisar så jag skulle köra henne in till A6 men innan dess så stannade vi till hemma för att packa upp.
Jag satte Jamie på golvet, på sin filt, medans vi packade upp och rätt som det när jag tittade till henne så hade hon hamnat under bordet i vardagsrummet! Istället för att ta sig framåt så tar hon sig bakåt. Tokfia! :)


Premiär altanen

Ätit mellanmål på altanen och det var så gott o så skönt att sitta ute och äta =D


Första tandborsten

Jamie har fått sin allra första tandborste, även om man bara har två tänder så måste dom ju borstas :) Hon var lite skeptisk i början men å vad kul och god den var att tugga på!


8 månader

Redan 8 månader! Tiden bara springer iväg! Haft mammagruppen här på en fika och Jamie tyckte det var så roligt att få träffa kompisarna igen! Dom lekte och tjoade och skrattade för fullt =DRSS 2.0