Promenad

Idag har jag,Jamie,tezzan och Elvis gått runt munksjön. Jätteskönt var det och man måste ju få bort dom dära extra kilorna som man drog på sig under graviditeten ;)
Efter promenaden så gick vi till Akademibokhandeln och köpte en bok till Jamie,där man ska skriva om hennes framsteg. =)






Gosedjur

Idag har Jamie nästan sovit hela dagen, men efter blöjbyte och pyjamas så la jag ner henne i sin spjälsäng och vad söt hon var när hon började prata med sina gosedjur. Hon blev särskilt förtjust i ett gosedjur som hon fick av sin mormor och morfar, en ko som är orange och blå. Lite fulsöt är den! =)




Barnvakt

I helgen har vi varit barnvakt åt mina kusiner, för deras föräldrar skulle på bröllop. Så vi har haft ett mindre dagis här hemma haha :) Minstingen Hilda som är 2,5år blev jättebra kompis med grannflickan Elin. Dom hade så kul ihop.
Barnen har haft så kul, vi har varit i lekparken och dom har även kört fyrhjuling som galningar. Dom har en liten fyrhjuling som är precis lagom stor, så våran trädgård ser ut som en mindre crossbana haha! =)






1 månad

Kan inte fatta att min lilla skruttfia redan är 1 månad. Tänk vad tiden har gått fort. Satt och tittade på kort när jag var gravid och även att det bara har gått 4 veckor så har jag helt glömt bort hur det var att vara gravid.
Man saknar magen lite faktiskt *ler*
Jamie var så söt i morse när hon vaknade, hon skrattade och pratade med mig jättemycket.
Ååååå vad lycklig jag är!! =)





Så söt i sin hello kitty pyjamas


Lek i babysittern


Kärlek


Älskar er!!


Karlskrona

Hela familjen bestämde oss för att ta en liten "road trip" ner till Karlskrona där Jamies mormor och morfar bor. Jamie var så snäll hela resan och sov hela vägen.
På kvällen så var det dags för Jamie att bada och då funkade mormors tvättbalja alldeles utmärkt! Jimmy passade också på att bada, men han fick tyvärr inte plats i tvättbaljan haha, så han fick förflytta sig till poolen istället!
Vi var också och hälsade på min gammelfarmor som blir 94 år nu i år, alltså är Jamie 5:e generationen.
Gammelfarmor blev så glad när hon fick se lilla Jamie, och Jamie uppförde sig exemplariskt!












Sömntuta

Såhär gått sover man i mammas och pappas säng!!
Älskade unge, mamma och pappa älskar dig så mycket!!



Stranden

När mina föräldrar var och hälsade på så åkte vi en dag till stranden. Tyvärr så försvann solen när vi hade anlänt men det var fortfarande varmt.  Min moster och mina kusiner var också där. Å vad söt Jamie är i sin hello kitty sjalett!
Här kommer lite bilder på mormor och Jamie!








Hemma från BB

Vi stannade  på BB i 2 dar sen fick jag nog och ville åka hem och gissa om vi blev överraskade!
 Nästan hela tjocka släkten hade invaderat vårat hus. Min syster hade gjort en jättefin skylt som det stod
"Välkommen Jamie" på som hängde övanför våran dörr. Dom hade även dekorerat med ballonger och gjort en jättefin tårta, och hon fick så fina presenter från allihopa!! Tack alla!! =)
Här kommer lite bilder.













Förlossning

Den 24 juli var det dags för att åka in till förlossningen för att bli igångsatt pga att jag har hade gått 2 veckor över tiden.
Å vad spännande det skulle bli! Jag hade gått och längtat och längtat och längtat och äntligen var det dags!
Här kommer lite bilder från den dagen när Jamie föddes.


Morgonen 24 juli kl. 7.00





Jamie född 24 juli kl. 22.50 Vikt: 3630g Längd: 51 cm



Stolt pappa



En liten sömntuta



Den bästa dagen i mitt liv!!! :)

RSS 2.0